Werkzaamheden

Wij hebben ervaring met allerlei soorten klussen, van complete badkamer renovatie tot het ophangen van een schilderij

Renovatie van keuken en toilet

Wijnbergen Onderhoud & Renovatie heeft ruime ervaring met het plaatsen van nieuwe keuken en toiletten. Wij verzorgen het totaalplaatje, dus van het strippen tot de afwerking van de kleine details  

Plaatsen van een overkapping

Een overkapping in uw tuin of aan uw huis zorgt voor een heerlijke plek om te vertoeven. Bij het plaatsen van een overkapping komt meer kijken dan enkel de overkapping zelf. Denk aan de plaats, een fundering, de vloer en bevestiging aan bestaande bebouwing. Wij nemen het gehele proces voor onze rekening, van tekening tot het installeren van de tuinkussens.

Badkamer renoveren

Bij het renoveren of plaatsen van een nieuwe badkamer komen er meer takken van sport om de hoek kijken. Loodgieterswerk, tegelen, elektriciteit en het plaatsen van het sanitair. Doordat wij meerdere specialismes in huis hebben, kunnen wij dit allemaal voor u regelen.  

Van kleine tot grote klussen

Onze diensten zijn moeilijk in een paar woorden samen te vatten. Wij hangen schilderijen op bij klanten, maar plaatsen ook lichtkoepels. Een uitdaging gaan wij niet uit de weg en zijn benieuwd naar wat wij voor u mogen betekenen. 

Referenties

Plaatsen lichtkoepels

Bekijk project

Plaatsen overkapping

Bekijk project

Toilet renovatie

Bekijk project

Ervaringen van klanten