referenties

Graag laten wij u op deze pagina een aantal projecten zien waar wij trots op zijn

Overkapping plaatsen te Breda

De overkapping die er stond, is jaren geleden zelf opgebouwd door de eigenaar. Na een aantal felle regenbuien en barbecueën onder het afdak zijn er flink wat gaten en scheuren in het dak gekomen. De overkapping stond niet meer stevig en ook de vloer was aan vervanging toe.

Aan ons de vraag of dat wij een degelijke en onderhoudsvriendelijke overkapping konden plaatsen. Bij het inventariseren van de wensen kwamen we samen met de klant tot de conclusie dat de overkapping gemaakt werd van Douglas hout. Dit is een duurzaam product waardoor het zeker tien tot vijftien jaar meegaat.

Het vorige dak was gemaakt van golfplaten. De wens was nu een stevig dak waar eventueel een laagje water op kan blijven staan. Wij hebben daarom gekozen voor dakbedekking. Dit is een oersterk product.

Het plaatsen van de rabatdelen aan de zijkant van de overkapping zorgt voor een leuk en speels effect. Het oogt mooier en zorgt voor meer beschutting. Op deze manier kan de klant op druilige dag met een vuurtafel, nog steeds genieten van zijn overkapping.

Mocht u ook een mooie overkapping willen en alle opties en details bespreken, mail of bel gerust, wij adviseren u graag

Lichtkoepels plaatsen te Breda

De lichtkoepels die in het dak lagen waren verouderd en toe aan vervanging.

De klant heeft gekozen voor elektrische lichtkoepels die met lekker weer eenvoudig zijn te openen met een afstandsbediening. Daarnaast zorgen de lichtkoepels voor veel lichtinval in de woning en geeft het een mooi effect.

Badkamer-renovatie- Oosterhout-breda-resultaat-wijnbergen-1Badkamer-renovatie- Oosterhout-breda-resultaat-wijnbergen

Badkamer renovatie oosterhout

De badkamer die er was, was klein, onoverzichtelijk en onhandig ingericht.

De klant wilde graag een ruimtelijke badkamer, waarin strakke elementen terug kwamen. Samen met de badkamer is op de benedenverdieping de wc gerenoveerd. In beide ruimtes komen strakke zwart-wit elementen terug, wat zorgt voor een eenheid binnen het huis.

Door het plaatsen van een glazen douchewand ontstaat er een ruimtelijke inrichting in de badkamer, dit is wat de klant graag terug wilde zien in zijn nieuwe badkamer. 

Badkamer renovatie

Een complete verbouwing van een badkamer waarbij ook de indeling compleet anders is geworden. De oude witte tegels hebben plaats gemaakt voor verschillende kleuren, waardoor er een warme sfeer ontstaat. 

Het bad heeft plaats gemaakt voor een ruime inloopdouche en een dubbele wastafel. De afwerking met zwarte details, zoals de design radiator en de toiletbril, zorgen voor een chique uitstraling.